Tuesday, August 23, 2011

طريقة عمل الرنجة فى الفرن - رنجة بالبصل والطماطم فى الفورن


المقادير

طريقة الرنجة الفرن صنية الرنجا

رنجة مدخنة دى كانت واحدة 350 جرام تكفى لشخصين
طماطم مقطعة صغير 
فلفل اخضر رومى مقطع صغير
بصلة متوسطة مقطعة صغير
ليمونة واحدة
ملعقتين زيت

الطريقة

طريقة الرنجة الفرن صنية الرنجا
نعمل حوالى 3 شقوق على الخفيف على ظهر الرنجة من الجانبين بعد ما نشيل الامعاء اللى فى بطن الرنجة و نرجع البطروخ مكانه

طريقة الرنجة الفرن صنية الرنجا
نجيب صينية و نحط فيها ملعقتين الزيت و نحط الرنجة فيهم و نحطها على النار


طريقة الرنجة الفرن صنية الرنجا
بعد نص دقيقة نقلبها و حنلاقيها الجلد كش شوية بالشكل ده نعمل الجنب التانى نفس الموضوع

طريقة الرنجة الفرن صنية الرنجا
نشيل الرنجة و فى نفس الصينية نحط نصف المقادير و نحط عليها الرنجة و نغطيها بنص المقادير الباقية و نعصر عليها نص ليمونة وندخلها الفرن

طريقة الرنجة الفرن صنية الرنجا
بعد ما تستوى نحطها فى طبق التقديم و نعصر عليعا نص الليمونة الباقية

طريقة الرنجة الفرن صنية الرنجا
قدمتها مع بطاطس مقلية و سلطة طحينة

طريقة الرنجة الفرن صنية الرنجا 

طريقة الرنجة الفرن صنية الرنجا


انتهى 


No comments:

Post a Comment